Constantin Cojocaru a pierdut în faţa lui Dan Diaconescu

http://www.bu.edu/sth/files/2011/04/red_beads.gif

Infiintarea PP-DD, amanata din nou. Dan Diaconescu trece la planul B!

Curtea de Apel a amanat, din nou, cererea de infiintare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu, pentru 22 septembrie. Insa patronul OTV nu are timp de pierdut si a anuntat ca trece la planul B.

Dan Diaconescu 1tCurtea de Apel Bucuresti a respins, miercuri, cererea de suspendare a judecarii recursului formulat de Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) la decizia prin care Tribunalul Bucuresti a respins cererea de inregistrare a acestui partid. Instanta a stabilit termen pentru judecarea recursului pentru data de 22 septembrie.

Patronul OTV nu a stat mult pe ganduri si a anuntat deja ca va trece la planul B: va prelua una din cele opt formatiuni cu care a purtat negocieri in ultima perioada. O decizie va fi luata cel tarziu joi, cand va fi semnat un protocol, urmand ca, mai apoi, sa ajunga din nou in fata instantei pentru a schimba denumirea acelui partid in Partidul Poporului - Dan Diaconescu, potrivit realitatea.net.

Recursul de miercuri al lui Dan Diaconescu dupa contestatia formulata la infiintarea PP-DD reprezinta cea de-a patra incercare a patronului OTV de a-si infiinta un partid. Initial, a vrut sa infiinteze Partidul Poporului, dar decizia a fost contestata si apoi solicitarea a fost respinsa definitiv. In aprilie, Diaconescu a mai formulat o cerere, pentru infiintarea Partidului Poporului - Dan Diaconescu. Si aceasta solicitare a fost contestata, Tribunalul Bucuresti fiind de acord cu contestatia. Citeste: Instanta blocheaza iar partidul lui Dan Diaconescu

Cererea de suspendare a judecarii recursului la Curtea de Apel a fost formulata de Constantin Cojocaru si Partidul Popular, care au solicitat acest lucru pana la judecarea unui alt dosar in care partidul lui Dan Diaconescu a atacat hotararea de inregistrare a acestui partid.

------------------------------------------------------------------------------------------

Dan Diaconescu mai are o şansă ca să-şi înfiinţeze propiul partid. Curtea de Apel Bucureşti a respins, în urmă cu câteva minute, contestaţia depusă de Constantin Cojocaru împotriva legiferării Partidului Poporului - Dan Diaconescu. Următorul termen al recursului este 22 septembrie.

“Am câştigat prima bătălie. Mâine vom face o cerere de preschimbare a termenului, 22 septembrie fiind o dată foarte îndepărtată. Să sperăm că instanţa ne va admite acţiunea”, ne-a declarat avocatul lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu.

Dan Diaconescu a fost astăzi în faţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti, magistraţi care judecă recursul patronului OTV împotriva soluţiei Tribunalului Capitalei care îi respinsese cererea de înfiinţare a Partidului Poporului - Dan Diaconescu.

Este cea de-a patra încercare a lui Dan Diaconescu de a-şi înfiinţa un partid. Iniţial a vrut să înfiinţeze Partidul Poporului, dar decizia a fost contestată de Constantin Cojocaru, iniţiatorul legii care i-a purtat numele, promovată de OTV. Acesta l-a acuzat pe Diaconescu că i-a furat proiectul şi că pe baza lui vrea să-şi facă partid..Astfel că solicitarea patronului OTV a fost respinsă definitiv. În aprilie, Diaconescu a formulat o altă cerere, pentru înfiinţarea Partidului Poporului - Dan Diaconescu. Şi această solicitare a fost contestată de Cojocaru, Tribunalul Bucureşti fiind de acord cu contestaţia. La această deciyie, omul de televiziune a făcut recurs, proces care s-a judecat astăzi, şi se va finaliza pe 22 septembrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More