Larisa Drăgulescu: "Marian o are de 22 cm" (18+)

http://www.bu.edu/sth/files/2011/04/red_beads.gif

18 ANI+
Larisa Drăgulescu afirmă contrariul la comentariile unor “specialişti” care spun că marele campion ar avea “bărbăţia mică”.
Dincolo de războiul pe care Larisa  îl poartă cu fostul ei soţ, gimnastul Marian Drăgulescu, când vine vorba despre potenţa sexuală a bărbatului cu care ea are doi copii, Larisa se mândreşte că a avut parte de o viaţă excepţională alături de Marian.

Zice că adoră să o facă în sfoară

“Poate că nu m-aş fi decis să apar din nou în presă dacă anumite persoane nu susţineau că Marian nu prea ar fi un bărbat dotat. Vă spun că nu este aşa. Este chiar foarte dotat. În erecţie o are de 22 de centimetri. Şi ştie să facă dragoste ca nimeni altul. La pat este bărbatul perfect”, a declarat Larisa.
Ea a făcut unele dezvăluiri senzaţionale despre viaţa sexuală pe care a avut- o cu Marian: “Fiind sportiv de mare performanţă, deci foarte elastic, îi plăcea să facă dragoste în toate poziţiile. Adora să ne «devorăm» reciproc, cum îi plăcea lui să spună. Prefera poziţia 69, o făcea în sfoară, dar cel mai mult îi plăcea pe la spate. Aşa mă trezea în fiecare dimineaţă”. Contactat, Drăgulescu nu a comentat afirmaţiile fostei sale soţii.(sursa Libertatea)

«Îi plăcea funduleţul meu bombat»

Larisa a mai spus şi alte poveşti de budoar. “Tot timpul îmi spunea că e înnebunit după funduleţul meu. Cel mai mult am făcut-o într-o zi şi de 12 ori. Şi gândiţi- vă că nu era epuizat deloc. A fost cea mai bună perioadă a lui ca gimnast. Avea performanţe în sport şi era perfect în pat”, a declarat, fără perdea, Larisa.

Poze Playboy - Larisa Dragulescu
 










http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/1821/21912/14845871/113/2560x1600.jpg





sursa: ziarul Libertatea, PLAYBOY

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More