Ilinca Vandici, dorită ca prezentatoare la CanCan TV de la AcasaTv!

http://www.bu.edu/sth/files/2011/04/red_beads.gif

UPDATE DE ULTIMA ORA: ILINCA VANDICI MODEREAZA DIN 17 SEPTEMBRIE SHOW-UL CANCANTV PE ACASATV IMPREUNA CU ADRIANA ARTENE!

După plecarea cu surle ţi trâmbiţe de la Kanal D în ograda Acasă TV, show-ul CanCan TV îşi caută prezentatoare. Adrian Artene va rămâne în poziţia sa de moderator al show-ului de seară, însă Andreea Mantea se afla pe lista neagra. Andreea nu a fost chemată de cei de la Acasa TV nici măcar la un casting, iar vârf de listă în topul preferinţelor celor de la CanCan TV ar fi acum Ilinca Vandici.


Ilinca Vandici este dorită să-i ia locul Andreei Mantea la cârma show-ului de seară CanCan TV, care va debuta în noua formulă pe 17 septembrie. Se pare că show-ul va fi difuzat la Acasă TV de luni până joi, urmând ca “Poveştirile de noapte” să se mute de vineri până duminică seară.

Adrian Artene şi-a asigurat poziţia de prezentator al emisiunii, însă partenera sa este greu de gasit. În ultimele săptămâni s-au organizat tot felul de castinguri pentru locul lăsat liber de Andreea Mantea, iar printre vedetele prezente la casting s-a numărat şi Laura Cosoi.

Se pare că Ilinca Vandici este cea mai dorită pentru CanCan TV, iar transferul acesteia în trustul PRO este aproape de concretizare. Unicul motiv care ingreuneaza transferul este o clauză de câteva zeci de mii de euro pe care Ilinca ar trebui s-o plătească trustului Intact în cazul în care pleacă înainte de terminarea contractului. Dacă trustul PRO îi va plăti Ilincăi clauza de reziliere (care pentru un trust atat de mare este un mizilic) rămâne de văzut. Cert este că Ilinca în momentul de faţă a rămas fără emisiune la Antena 2.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More