Andreea Spătaru, bârfită la coafor cu ea de faţă!

http://www.bu.edu/sth/files/2011/04/red_beads.gif

Scenă desprinsă din comediile americane la un salon de înfrumuseţare din mall! Personajul principal? Andreea Spătaru. Aflată pe scaunul de la coafor, blonda s-a crucit de câte bârfe şi cuvinte jignitoare i-au auzit urechile de la două fete care, evident, nu-i observaseră prezenţa.

http://www.ziaremondene.ro/files/photos/big/35/735/andreea-spataru-128.jpg
Andreea Spătaru a fost protagonista unui moment penibil ultima dată când s-a dus la salonul de înfrumuseţare ca să se vopsească. În timp ce aştepta cuminţică pe scaun, blonda s-a trezit că este subiectul unor discuţii aprinse între două fete care au încins o bărfă în toată regula.

Ba că este fiţoasă, ba că este enervantă, fetele au comentat de zor parcursul blondei în viaţa mondenă a Capitalei, fără să aibă nici cea mai mică idee că "subiectul" lor se afla chiar acolo. Sătulă de ce i-au auzit urechile, Andreea Spătaru şi-a luat băgăjelul şi a plecat, trecând chiar prin faţa fetelor, ca să fie sigură că se face observată: "A fost cel mai penibil moment din viaţa mea", s-a rezumat Andreea să ne declare pe marginea acestui subiect.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More