Află ce-şi doreşte Cristi Borcea cadou de nuntă!

http://www.bu.edu/sth/files/2011/04/red_beads.gif

Are bani, faimă, o iubită tânără şi frumoasă care îi va deveni soţie şi în faţa Domnului, dar lui Cristi Borcea îi lipseşte ceva.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, le-a cerut fotbaliştilor dinamovişti drept cadou de nuntă calificarea în grupele Ligii Europa. "Ne-a şi spus să-i facem un cadou de nuntă frumos, să ne calificăm în grupele Europa League. Chiar dacă e nunta lui trebuie să ne dea el bani", a dezvăluit atacantul Liviu Ganea.

http://www.libertatea.ro/typo3temp/pics/borcea_41_31f920ded6.jpg
Nunta oficialului dinamovist va avea loc pe 28 august, la trei zile după returul pe care Dinamo în va disputa cu Vorskla Poltava în play-off-ul Ligii Europa.

"Nu avem emoţii, mai degrabă concentrare, pentru că avem două meciuri foarte importante pentru care vom face tot posibilul să le câştigăm. Ar fi bun şi un egal înUcraina dar cred că e bine să plecăm cu gândul la victorie. E bine într-un fel că se decide aici la Bucureşti calificarea. Încă nu am făcut o analiză, nu am vizionat imagini cu ei, dar vom avea timp", a mai declarat jucătorul dinamovist.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More