Radu Banciu, o atacă pe Marina Dina: "Este damă de companie pentru fotbalişti"

http://www.bu.edu/sth/files/2011/04/red_beads.gif

Prezentatorul de la B1 Tv a caracterizat-o pe scurt pe Marina Dina, spunând despre aceasta că este o damă de companie a fotbaliştilor şi că nu este bună de altceva decât să pozeze dezbrăcată.

Marina Dina, goală și cu cătuse, 2011Link"E o creatură despre care nu aş putea să spun foarte mult. Marina Dina e prietenă cu fotbaliştii ăştia expiraţi de la Universitatea Craiova. În general damă de companie pentru fotbalişti, celebră pentru că şi-a ratat aproape toate operaţiile estetice. N-a rămas mare lucru de ea. E asistentă la o emisiune la care nu se uită nimeni", a declarat Radu Banciu.

Mai mult, omul de televiziune a afirmat că vedeta nu ar fi fost bună de altceva, iar dacă Elena Ceauşescu ar fi fost încă în viaţă, atunci ea ar fi ajuns măturătoare de stradă.

Marina Dina face senzaţie pe litoral. Ce sîni perfecţi are!

Spre deosebire de celelalte dive ale showbiz-ului românesc, Marina Dina s-a ţinut departe de podiumurile de prezentare în acestă vară. A preferat să pozeze în şedinţe foto profesioniste, iar imaginile şi le-a postat pe contul de Facebook.

A pozat încătuşată, apoi într-o rochie elegantă de seară, ACUM a postat pe Facebook imagini de la o şedinţă foto în care a pozat numai în lenjerie intimă, dar şi capturi din vacanţa de pe litoral.

Un lucru e sigur, asistenta de la "Răi da' buni" le dă clasă colegelor sale din showbiz şi poate fi numită senzaţia acestei veri!

http://ligasexy.gsp.ro/uploads/modules/news/822/0x329_marina-1.jpg
http://ligasexy.gsp.ro/uploads/modules/news/822/0x329_marina-4.jpg
http://ligasexy.gsp.ro/uploads/modules/news/822/0x329_marina-3.jpg

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More