Manelistul Nicolae Guţă a primit cadou un Bentley de 200.000 de euro la o nuntă

http://www.bu.edu/sth/files/2011/04/red_beads.gif

Nicolae Guţă este foarte apreciat pentru muzica lui, dovadă stând şi cadoul primit la o nuntă la care a participat în calitate de interpret.

Astfel, la una dintre cele mai epatante nunţi din Timişoara, prin care două clanuri celebre de rromi s-au înrudit, manelistul a primit un cadou neaşteptat: o maşină de 200.000 de euro. Motivul? Unul dintre invitaţi îl admiră foarte mult: "Guţă este inima noastră", iar Bentley-ul decapotabil i s-a părut cel mai potrivit mod de a-l recompensa pe cântăreţ pentru spectacolul său.

"Este cel mai scump şi cel mai surprinzător cadou primit vreodată", a declarat Guţă, vizibil impresionat şi el de cadoul primit.

Mirii fac parte din două clanuri de rromi, iar cele două familii au vrut ca odraslele lor să se simtă ca nişte regi în ziua nunţii. Pregătirile au durat câteva luni şi nimeni nu s-a uitat la banii cheltuiţi. Tinerii au avut alături de ei şi 16 perechi de naşi, iar valoarea cadoului a fost una enormă, având în vedere că numai unul dintre părinţii spirituali se lăuda că la va da 50.000 de euro.

Rochia miresei a fost încrustata cu pietre Swarowski, invitaţii au sosit la petrecere cu maşini luxoase, muzica a fost asigurată de cei mai în vogă manelişti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More