Simona Gherghe şi Dana Mladin au o relaţie

http://www.bu.edu/sth/files/2011/04/red_beads.gif

După ce au fost urmărite si pozate în vacanţa pe care şi-au făcut-o împreună într-o destinaţie exotică, unde nu-i picior de român, se poate vedea că Simona Gherghe şi Dana Mladin au o relaţie mai mult decât apropiată.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSvXs3CMoCh3DSc2X6wIGDO_D9erff6LRSjGprddhg0VMdHwDwSSwr6eo0RJq3VaKbGwBF8qTZbmmCmvkCteUwzLTCe-Xq5WG_9AnN9aBudWYIfMtuxd8_h5Iw_GKP667ADYoo0vk_J6pW/
Plecata in concendiu, domnisoara Acces Direct s-a simtit atat de bine incat s-a lipsit de inhibitii si a alergat pe o insula exocitica fara a mai avea pe ea un sutien, in prezenta prietenei sale Dana Mladin!
http://www.jurnalul.ro/usr/thumbs/thumb_322_x_244/2011/03/29//158769-mladin-133.jpg
Simona Gherghe aproape goală, în compania prietenei Dana Mladin, pe o plajă pustie a unei insule exotice, şi care sugerează că cele două au o relaţie specială. Reacţiile protagonistelor au fost extrem de diferite, Simona arătându-se indignată, iar Dana, surprinzător de relaxată. "Întrebare de o mie de puncte: dacă mâine ies la plimbare cu Max, căţelul meu, se va scrie că suntem un cuplu?", scrie Gherghe pe Facebook. Reacţia ei pare a unei persoane prinse cu mâţa-n sac sau care ar avea ceva de ascuns, fapt care i-ar putea explica indignarea. Culmea, deşi e pusă în aceeaşi situaţie, Dana Mladin nu pare deloc deranjată de această situaţie şi chiar se amuză pe seamă mesajului postat de Simona: "Deci mă compari cu Max, să înţeleg. Bine, ştiu că pe el îl iubeşti mai mult. Şi lui nici nu îi place ceafă de porc".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More