Jefuită cu un cuţit sub ochii lui Dan Diaconescu

http://www.bu.edu/sth/files/2011/04/red_beads.gif

Administratorul OTV Diana Voiculescu a fost jefuită, vineri dimineaţa, în Capitală, bărbatul care a atacat-o reuşind să fugă cu aproximativ 8.000 de euro, 20.000 de lei şi un telefon.


Administratorul OTV, Diana Voiculescu, jefuită în Capitală:
http://stiri.rol.ro/include/showthumb_resize.php?img=http://stiri.rol.ro/images/stories/diana-voiculescu.jpg&width=500&height=400&quality=80
Administratorul OTV, Diana Voiculescu, a fost jefuită. Tâlhăria a avut loc vineri, în jurul orei 5.00, în faţa casei Dianei Voiculescu, din Sectorul 1 al Capitalei.
Femeia a fost ameninţată cu un cuţit, astfel că a fost nevoită să îi dea atacatorului geanta, în care erau 8.000 de euro, 20.000 de lei şi un telefon.
Potrivit OTV, Dan Diaconescu a fugit să-l prindă pe tâlhar, dar nu a reuşit să recupereze geanta.
Ca o picanterie, va putem spune că Dan Diaconescu in goana după cel care ia smuls geanta angajatei sale, nu si-a dat seama ca a pus schimbatorul de viteze pe pozitia "R", mai precis pe dat inapoi, iar masina a luat-o la goana, iar Diana Voiculescu a trebuit sa isi schimbe directia, si in loc sa alerge dupa atacator, a trebuit sa intre rapid in masina sefului ei si sa puna frana, cu putin timp inainte ca masina sa se avarieze. Diaconescu a apucat sa aiba si un scurt dialog cu atacatorul, dupa ce a strigat dupa el "Politia, stai ca trag!", acesta oprindu-se pentru a vedea ce curaj are patronul Otv. Atacatorul ia spus pe un ton calm "Te omor (daca te apropii)...hai nu ai curaj sa ma ataci ca pe Oprescu?", continuandu-si mai apoi fuga si disparand fara urma.

http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20100729_0592/4.jpg
Cazul este anchetat de Poliţia Capitalei.

Foto de mai sus: Resedinta Cameliei Voiculescu si locul unde a avut loc jaful, poze in exclusivitate pe site-ul www.buni.ro .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More