SENZATIONAL: Mihai Morar facut albie de porci de catre Oana Zavoranu!

http://www.bu.edu/sth/files/2011/04/red_beads.gif

OANA ZAVORANU LA OTV: AMINTINDU-SI DE ULTIMA EMISIUNE DATA IN RELUARE PE ANTENA 2, ZAVORANCA L-A FACUT ZOB PE MIHAI MORAR IN CADRUL EMISIUNII DAN DIACONESCU DIRECT!
http://1.bp.blogspot.com/-xVDC3qHDqac/TW6oSIQKuRI/AAAAAAAAE7w/0PkBZP4P2iA/s1600/Mihai-Morar.jpg
Mihai Morar
"Eu cred ca Mihai Morar este un marlan, un taran si un neam prost si are pantaloni stransi pe craculet, si pe fundulet ... am auzit ca la funduletu lui se uita baietei". Dan Diaconescu, incercand sa schimbe subiectul, a facut-o pe Zavoranca sa se dezlantuie: "de el nu aveam loc la botox pentru ca el statea la coada sa isi bage botox in buzite si in obrajori"..."se penseaza, si nici la coafor nu am loc de el" ... "este o papusica"

http://www.tion.ro/2011/04/oana1.jpg
Oana Zavoranu
Zavoranca, repetand de mai multe ori ca Morar are o anumita orientare sexuala, Florin Condurateanu, prezent si el in emisiune a incercat sa ii explice acesteia ca Mihai Morar are doua fetite, dar ea a continuat:"Despre craculetu' lui mic am auzit ca este un homosexual, dar nu zic ca e el asa ceva...din auzite"... "Il sfatuiesc pe acest baietel cu funduletu' mult prea incercat sa nu imi mai foloseasca numele in emisiunea lui"... "Acest moderator nu e in stare decat sa citeasca de pe prompter...el nici producator nu e"... "Sa se potoleasca ca ii vin de hac, pentru ca stiu o multime de lucruri despre el. Daca vin sa povestesc ce stiu despre el la dumneavoastra, domnule Diaconescu, radem o noapte intreaga"..."Nu m-as cupla cu el nici daca ar fi ultimul om de pe lume!"
http://medicaacademica.ro/wp-content/uploads/2009/10/condurateanu-200x300.jpg
Florin Condurateanu
La intrebarea care parea sa duca discutia pe fagasul normal, daca Oana asculta emisiunile de radio prezentate de Mihai Morar, aceasta a raspuns ca:"Este o sluga a carei emisiune la radio se desfasoara in momentul in care ma intorc de la petreceri...eu sunt smechera!".
http://thumbs.ziare.com/Dan-Diaconescu/2ddfb8adfa30e8f6e/225/0/1/70/Dan-Diaconescu.jpg
Dan Diaconescu
Nici Serban Huidu nu a putut fi uitat, acesta fiind unul dintre cei mai mari "inamici", ai ei, din televiziune, despre acesta spunand ca a fost pedepsit de Dumnezeu pentru cei 10 ani in care a tocat marunt vedetele in emisiunea lui de la Prima tv, completand ca: "in zilele de Craciun cand toata lumea statea la masa si mancau o sarmaluta, Huidu lua un pom in brate..."
http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20110214_0536/4.jpghttp://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/2/7234/7950837/2/serban-huidu-ski11.jpg?width=480&height=700
Serban Huidu

Provocată de Dan Diaconescu la o discuţie despre noul iubit al Monicăi Columbeanu, Oana Zăvoranu a dat replică imediat: "Ştiai că are copii? E un Irinel puţin mai tinerel. Abia aştept să i-l suflu".
http://www.otv.com.ro/content/poze_articole/thumb1/2011_08_04_11_35_3189.jpg
Oana s-a distrat apoi copios imitând-o pe Monica. Cu buzele ţuguiate şi mişcări lente, bruneta a spus: "Femeile de genul ăsta gândesc în reluare. Ana... are... mere", a spus Oana pufnind în râs.
"În România există femei care îşi câştigă singure existenţa şi altele care îşi pun poşeta în cap şi fac aşa", a mai spus Oana imitând-o din nou pe Monica.

Toata discutia s-a purtat pe 4 august,
in jurul ore 2:00 in cadrul emisiunii
Dan Diaconescu Direct de la Otv.

OANA ZAVORANU SI-A EXPRIMAT INCLUSIV IN EMISIUNEA "RAI DA BUNI" DE LA ANTENA 2, PAREREA PROASTA PE CARE O ARE DESPRE MIHAI MORAR...

Facand referire tot la emisiunea prezentata mai sus, Oana Zavoranu nu a lasat-o netaxata nici pe celalta invitata din platou, Oana Roman alias "gogoasa infuriata", despre care spune la "Un show pacatos" ca : "Oana Roman este supărată numai când se uită în oglindă şi oglinda este mai supărată pe ea, pentru că o vede."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Distribuie

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More